• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Bursdagstemaer

Her på Bursdagskongen elsker vi bursdager og ønsker at du skal kunne finne alt du trenger for å arrangere en best mulig barnebursdag. For å hjelpe deg på vei har vi en rekke bursdagstemaer som vi har delt inn produktene våre i. På denne måten er det raskt og enkelt å finne alt som passer til temaet du har valgt. Men det gir deg også ideer til din neste bursdag.

Mange av temaene våre er basert på populære tegneserier og filmer. Andre temaer er mer fokusert på interesser som dyr eller ulike idretter. Med vårt store sortiment vil du garantert kunne finne noe som passer perfekt til din neste bursdag. For store barneselskaper kan det ikke bare være moro å velg et tema, men kombinere to eller flere. Ta for eksempel noen forskjellige superhelt- eller dyretemaer, og du vil gi alle barna på bursdagen en sjanse til å velge sin favoritt. I våre bursdagstemaer finner du ikke bare tallerkener, kopper, servietter, bestikk og annet praktisk tilbehør, men også en rekke forslag til dekorasjoner, som flagguirlander, konfetti, ballonger og kakefigurer. Vil du ta bursdagen til neste nivå, har vi også forslag til stilige kostymer som passer perfekt inn i temaet.

Snacks tilbys også vanligvis på bursdag, derfor har vi også forslag til passende godteri å stille frem. Eller hvorfor ikke lage en liten godtepose til alle som kommer på bursdagen? Disse kan du enten dele ut etter kaken eller når det er tid for alle gjestene å reise hjem. Vi har også små leker og gadgets til virkelig gode priser som også kan gis bort sammen med godteriet.

Vi håper du finner det du leter etter, eller gir deg gode tips om ting til en morsom barnebursdag.