• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Populære produsenter

https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/Baka/FunCakes_2021.jpg
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/Baka/Scrapcooking.jpg
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/Baka/Wilton2.jpg
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/Baka/PME_Slider_2021.jpg
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/Baka/HouseofMarie_1.jpg
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/Baka/Silikomart2.jpg

Bak til bursdagen eller festen med våre baketilbehør

Baking er en sjanse til å la kreativiteten flyte og ikke bare få noe godt, men også et vakkert resultat. Her på Bursdagskongen ønsker vi å hjelpe deg med å lykkes med baking og har derfor samlet massevis av fantastiske bakeprodukter som du kan bruke for å kunne lage fantastiske kreasjoner.

Siden vi elsker barneselskaper har vi investert i å bygge et stort utvalg av kakebilder. Disse kommer i to hovedvarianter: oblat og sukkerpasta. Kakebilder av oblat er både laktose- og glutenfrie og inneholder heller ikke tilsatt sukker. Våre kakebilder av sukkerpasta har god vaniljesmak og er laget med skarpere og mer detaljerte trykk enn det som er mulig på oblat. Alle våre kakebilder er klare til å legges direkte på kaken din.

Sammen med kakebilder har vi også samlet morsomme kakepynt, som kakefigurer og kakelys av ulike slag. Uansett tema for festen, kan du garantert finne noe som passer perfekt på kaken din. Er du på jakt etter spiselig dekor, har vi også sukkerpynt i flere design og mange med tema fra populære filmer og tegneserier. Disse kan imidlertid like gjerne brukes på muffins og andre bakverk. Det er kun fantasien som setter grenser.

Hvis du liker å lage dine egne dekorasjoner, kan vi anbefale vår utmerkede sukkerpasta. Den finnes i alle mulige farger så du slipper å farge den selv med karamellfarge. Mange av dem har veldig god vaniljesmak, men vi har også sukkerpasta med andre spennende smaker som sjokolade, lakris, bringebær, karamell, tyggegummi og marshmallow.

Ta også en titt på alle våre kule strøssel som kommer i en rekke farger og former. Flott strøssel kan gjøre underverker når det gjelder å dekorere et bakverk. Og alt fra heksehatter til snøfnugg finnes i strøssel her på Bursdagskongen.

847 produkter

Peppa Gris Barneforkle
Nyhet

Peppa Gris Barneforkle

kr 139,00

Du har sett 36 av 847 produkter