• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Baketilbehør

På denne siden kan du finne alle typer baketilbehør som letter bakingen eller lar deg lage fantastiske presentasjoner. Vi har videre delt inn alle disse produktene i ulike underkategorier for å gjøre det lettere for deg å finne det du leter etter.

For å få et ekstra spesielt resultat ved baking av kaker og andre bakverk, vil presentasjonen være en avgjørende del. Enten det er det du gjør før eller etter selve bakingen, kan produktene våre hjelpe deg å ta bakverket til neste nivå.

Med våre kule utstikkere og kakeformer kan du gi bakverkene dine unike former som ellers ville vært vanskelig eller nesten umulig å lage på frihånd. De er like enkle å bruke som dine vanlige former og blir en hit på neste barnebursdag eller fest.

Leter du etter morsomme måter å dekorere bakverkene dine på, har vi også akkurat det du trenger. Vi har sukkerpasta i en mengde forskjellige farger som passer perfekt til å pynte kaker med. Men den kan også brukes til å lage annen pynt til alle slags bakverk. Prøv å lage dekorasjoner som passer til temaet for festen eller som passer på annen måte før festen.

Med vårt store utvalg av strøssel og sukkerkrystaller kan du pynte bakverkene dine ytterligere på mange stilige måter. Disse finnes også i mange forskjellige farger slik at du kan finne det som passer perfekt til akkurat ditt bakverk.

Vi selger også kakestativ og kakefat i lekne og uvanlige design. Ønsker du å sette en ekstra liten twist på presentasjonen kan dette være et veldig morsomt alternativ. Alle kommer med enkle instruksjoner om hvordan de skal monteres.

203 produkter

Peppa Gris Barneforkle
Nyhet

Peppa Gris Barneforkle

kr 139,00
Kakeform - Regnbue

Kakeform - Regnbue

kr 29,00
Kakeform - Drage

Kakeform - Drage

kr 29,00
Kakeform T-Rex

Kakeform T-Rex

kr 29,00

Du har sett 36 av 203 produkter