• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Muffins/Cupcakes

Er det din tur til å fikse godt til kaffen på jobben? Eller kanskje du skal bake til en bursdag eller fest? Hvorfor ikke kaste sammen en haug med lekre muffins eller cupcakes? Det er enkelt og utrolig godt! Og vet du hva det beste av alt er? Her på Bursdagskongen finner du alt du kan tenke deg for å bake lekre muffins og cupcakes! Her finner du alt fra praktiske muffinsbrett og stilige muffinsformer til ferdige bakemikser og muffinspynt.

Forskjellen mellom muffins og cupcakes

Har du noen gang lurt på hva forskjellen er mellom muffins og cupcakes? La oss oppklare dette en gang for alle! Slik er det:

Til å begynne med er en muffins vanligvis større enn en cupcake. Muffinsene kan være både søte og salte, er vanligvis mer kompakte i konsistensen og mangler pynt. Sist men ikke minst spises muffins vanligvis varme, mens cupcakes serveres kalde.

En cupcake er søt og kan beskrives som en "porsjonskake". Den er vanligvis mindre enn muffinsene, alltid toppet med frosting og pyntet med sukkerdekorasjoner og/eller strøssel. Det er også vanlig at cupcaken har en slags fyll, som vaniljekrem eller bær.

 

162 produkter

Du har sett 36 av 162 produkter