• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Harry Potter

Harry Potter bursdag

Gjenskap Galtvorts magi og feir bursdagen med Harry Potter og vennene hans! Her finner du alt du trenger for å forvandle hjemmet ditt og invitere til et magisk Harry Potter-eventyr. Vi har alt fra festpynt og ballonger til praktiske papptallerkener, pappkopper og servietter. Selvfølgelig med virkelig stilige Harry Potter-motiver! Vi har også kostymer som gir barnet ditt muligheten til å forvandle seg til en av karakterene fra Harry Potter.

Men vet du hva som kanskje er det beste av alt? Hos oss på Bursdagskongen finner du også et nøye utvalgt sortiment av kule Harry Potter gadgets og dingser – perfekte å gi bort i bursdagsgave!

Hvordan lager man en magisk Harry Potter-fest?

Med masse fantasi og kreativitet selvfølgelig! Ikke så fantasifull? Mangel på ideer? Slapp av, vi hjelper deg! Vi har satt sammen en guide med mange morsomme tips og ideer til barnefesten med Harry Potter-tema. Her finner du lister med alt fra pyntetips til mat og underholdning. Så hva venter du på? Du finner guiden her: Magiske ideer til Harry Potter-festen

Hvem er Harry Potter?

Harry Potter er hovedpersonen i en serie fantasy-romaner skrevet av J.K Rowling. Den første boken kom ut i 1997. Bøkene har blitt umåtelig populære og er oversatt til hele 73 språk og solgt i over 450 millioner eksemplarer over hele verden. Og det ja! Den første filmen basert på J.K Rowlings bøker kom ut i 2001. Men hva handler egentlig disse populære bøkene og filmene om? La oss ta en nærmere titt!

Harry Potter er en foreldreløs gutt oppdratt av sin døde mors slektninger, den strenge Dursley-familien. Hjemme hos familien blir Harry mobbet av fetteren Dudley og utstøtt av alle.

Harry har blitt fortalt av Dudleys at foreldrene hans døde i en bilulykke. Men på sin 11-årsdag får Harry vite den virkelige dødsårsaken: foreldrene hans ble myrdet av den onde Lord Voldemort. Han får også vite at han er en trollmann, at han ikke tilhører mugglerfamilien i det hele tatt (mugglere = ikke-magiske mennesker) og at han er tatt opp til utdanning på Galtvort internatskole. Imidlertid nekter familien Dudley å la Harry se akseptbrevet fra Galtvort. Derfor kommer den halvkjempe Hagrid og henter ham og viser ham veien til Galtvort skole for hekseri og trolldom. Og det er her Harry Potter-sagaen virkelig tar av..!

 

 

227 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 49,00
Beger Svarte 8 stk.

Beger Svarte 8 stk.

kr 49,00

Du har sett 36 av 227 produkter