• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Mikke Mus Bursdag

La Mikke Mus være temaet for årets barnebursdag! Her på Bursdagskongen.com finner du blant annet tallerkener, kopper, servietter og andre morsomme bursdagartikler med motiver av Mikke Mus. Vi har selvfølgelig også ballonger og pynt til Mikke Mus-bursdagen!

Vil du overraske bursdagsbarnet med en god kake som matcher bursdagstemaet? Ta en titt på våre fine kakebilder med Mikke Mus. Kompletter med kakepynt og kakelys og drømmekaken er nesten klar! Det beste av alt? Du velger selv hva kaken skal inneholde.

Og vet du hva? I tillegg til morsomme bursdagartikler og baketilbehør, har vi også noen morsomme gadgets med Disney-motiver som passer perfekt som bursdagsgave! Her finner du blant annet puslespill, LEGO og ryggsekker med Mikke Mus.

Hvem er Mikke Mus?

Mikke Mus, eller Mickey Mouse som han kalles på engelsk, er en tegneseriefigur skapt av Disney i 1928. Samme år viste Mickey frem skuespillertalentene sine i tegneserien Steamboat Skull. I 1930 ble Mikke Mus også en tegneseriefigur, deretter tegnet av Ub Iwerks.

Mikki bor i Andeby og tilbringer mye tid med vennene Langbein, Donald Duck og nevøene Ole, Dole og Doffen. Han tilbringer selvfølgelig også litt tid med kjæresten Minni Mus. Han har også en hund som heter Pluto.

123 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 55,00
Serpentiner - Rød

Serpentiner - Rød

kr 19,00

Du har sett 36 av 123 produkter