• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Rainbow Party - Barnebursdag

 Planlegger du en bursdag med regnbuetema? Velkommen til vårt fargerike Rainbow Party-tema! Her finner du dekketøy og pynt i alle regnbuens farger som passer perfekt til regnbuebursdagen. Hva med å pynte bursdaglokalet med ballonger, girlandere og andre festlige dekorasjoner i gult, rødt, grønt og blått? Og dekke bordet med tallerkener som ser ut som små regnbuer? Ikke noe problem, du finner alt du trenger her hos oss! Og du? Du vil vel ikke glemme godbitene? Her på Bursdagskongen.com finner du blant annet muffinsformer i forskjellige farger – så hvorfor ikke tilby en regnbue med muffins? Vi har selvfølgelig også kakelys, sukkerpasta og strøssel til bursdagen med regnbuetema.

Ikke helt sikker på hvordan du skal underholde barna på bursdagen? Overrask med en regnbue-pinata! Fyll pinataen med godteri og små leker. Heng pinataen på et egnet sted og la barna bytte på å slå på pinataen. Ikke glem bind for øynene. Vi lover at det blir en hit når pinataen ryker og de små overraskelsene faller ut!

Trenger du mer inspirasjon til underholdning og aktiviteter til bursdagen? Ta en titt på vår inspirasjonsside!

For å gi deg en bedre service bruker vi informasjonskapsler på denne nettsiden. Ved å fortsette å bruke nettsiden godkjenner du vår personvernerklæring

Les mer her