• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
My Little Pony

My Little Pony bursdag

Feir bursdagen med de fargerike hestene fra My Little Pony! Her finner du alt du trenger for å dekke bordet og pynte til My Little Pony-bursdagen. Vi har blant annet pappkopper, tallerkener og servietter med motiver av de fargerike ponnihestene fra My Little Pony. Og du? Du vil vel ikke glemme ballongene? Her hos oss finner du blant annet lateksballonger og folieballonger som passer perfekt til bursdagen med My Little Pony-tema.

På tide å fikse bursdagskaken? Ikke noe problem! Hos oss på Bursdagskongen.com finner du blant annet kakebilder, sukkerpasta i forskjellige farger, kakelys og kakepynt.

Hva er My Little Pony?

My Little Pony er en serie populære fargerike ponnier som ble lansert for første gang i 1982. Siden den gang har My Little Pony blitt relansert fire ganger: 1997, 2003. 2010 og 2021. Lekene er også vekket til live i tegneserier og en tegneseriespillefilm.

Alle My Little Pony-lekene har et merke på siden, et såkalt "cutie mark". I tillegg til vanlige ponnihester, finnes det også fantasidyr som enhjørninger, sjøponnier og flygende ponnier

For å gi deg en bedre service bruker vi informasjonskapsler på denne nettsiden. Ved å fortsette å bruke nettsiden godkjenner du vår personvernerklæring

Les mer her