• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Paw Patrol

Paw Patrol bursdag

På tide med en fartsfylt Paw Patrol bursdag? Da har du kommet til rett sted! Her på Bursdagskongen.com finner du et stort utvalg av festartikler til bursdagen med Paw Patrol-tema. Vi har alt fra praktiske festpakker med pappkopper, servietter og tallerkener med Paw Patrol-motiver til fine invitasjoner, ballonger, girlander og andre festlige dekorasjoner. Vi har selvfølgelig også morsomme baketilbehør og godteri som passer perfekt til Paw Patrol-festen!

Leter du etter en spennende gave til et barn som elsker Paw Patrol? Da kan du slutte å lete. Her kan du velge og vrake blant kosedyr, puslespill, memory og andre morsomme ting med motiver av de søte valpene fra Paw Patrol.

Tips til Paw Patrol-bursdagen.

Så.. hvordan skaper du den rette stemningen på barneselskapet med Paw Patrol-tema? Hva bør tilbys? Og hvordan underholde de små gjestene? Vi har satt sammen en guide med noen av våre beste tips og ideer til Paw Patrol-temafesten. Guiden? Du finner den her: Paw Patrol Party - Feir bursdagen med Paw Patrol

Hva er Paw Patrol?

Paw Patrol er en kanadisk/amerikansk animert TV-serie laget av Keith Chapman. Serien ble sendt for første gang 12. august 2013 på Nickelodeon i USA, men hadde premiere i Sverige først i 2016. Filmen «Paw Patrol: The Movie» hadde premiere i 2021. I dag selges Paw Patrol-serien til TV kanaler i over 160 land. Men hva handler egentlig Paw Patrol om? La oss se nærmere sammen!

Paw Patrol handler om en gutt (Ryder) som leder en gruppe søke- og redningshunder som kaller seg Paw Patrol. Hver hund har et unikt sett med egenskaper basert på ulike yrker i nødetatene som brannmann, politi og helikopterpilot. I serien og filmen får vi følge med mens Chase, Marshall, Everest, Rubble, Zuma, Skye og Rocky skynder seg ut for å redde dagen! De redder katter i trær, slukker branner og beskytter samfunnet for øvrig.

244 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 49,00

Du har sett 36 av 244 produkter