• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Super Mario Bursdag

Super Mario Bursdag

Planlegger du en bursdag med Super Mario-tema? Da har du kommet til rett sted! Her på Bursdagskongen finner du et stort utvalg av morsomme festartikler med Super Mario-motiver. Her kan du finne alt fra praktiske papptallerkener, pappkopper og servietter til festpynt og ballonger. Ja, vi har til og med en ferdig bursdagspakke med Super Mario. Vi har selvfølgelig også masse godteri og spennende baketilbehør!

Men vet du hva? Her på  Bursdagskongen finner du faktisk ikke bare kule festartikler, vi har også et stort utvalg av Super Mario gadgets og dingser som passer perfekt som bursdagsgave! Vi har et nøye utvalgt sortiment med blant annet kule lamper,  puslespill og fine kosedyr fra Super Mario.

Leter du etter inspirasjon til barnebursdagen med Super Mario-tema?

Da har du kommet til rett sted! Her på Bursdagskongen finner du ikke bare morsomme festartikler, du finner også massevis av inspirasjon på inspirasjonssiden vår. Faktisk har vi satt sammen en hel guide med våre beste tips for en fartsfylt og morsom Super Mario-fest! Nysgjerrig? Ta en titt her: Inviter til en fartsfylt Super Mario-fest

Hvem er Super Mario?

Super Mario Bros er et videospill/TV-spill lansert av Nintendo Entertainment System i 1985. Men visste du at Mario ble skapt av Shigeru Miyamoto og gjorde sin første opptreden i spillet Donkey Kong? Og at Marios opprinnelige navn var Jumpman?

Den korte historien til Super Mario

Mushroom Kingdom har blitt invadert av en stamme av onde skilpadder, kjent som Koopas. Innbyggerne er blitt omgjort til steinblokker, murstein og åker med kjerringrokk, og soppriket faller i ruiner. Den eneste som kan gjenopprette kongeriket er Princess Toadstool (senere kjent som Peach), datter av soppkongen. Dessverre har prinsessen blitt kidnappet av den store kong Koopa (senere kjent som Bowser). Og det er akkurat her Super Mario kommer inn i bildet. Helten Mario hører om soppfolkets situasjon og setter av sted for å redde prinsessen Toadstool.

202 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 55,00
Super Mario Gavepapir

Super Mario Gavepapir

kr 39,00
Super Mario Memory

Super Mario Memory

kr 189,00
Serpentiner - Grønn

Serpentiner - Grønn

kr 19,00
Serpentiner - Rød

Serpentiner - Rød

kr 19,00

Du har sett 36 av 202 produkter