• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Peppa Gris Bursdag

Feir bursdagen med barnas favorittgris: Peppa Gris! Her finner du massevis av fine festartikler til din Peppa Gris barnebursdag! Hva med fargerike papptallerkener, pappkopper, servietter og morsomme dekorasjoner med motiver av Peppa Gris? Vi har selvfølgelig også et stort utvalg av ballonger! Skal du bake til bursdagen? Ta en titt på våre morsomme baketilbehør. Der finner du blant annet kakebilder med Peppa Gris,  muffinsformer, strøssel og mye andre morsomme baketilbehør.

Hvem er Peppa Gris?

Peppa er en glad liten gris som bor sammen med mamma Gris, pappa Gris og lillebror Georg. Peppa elsker å leke, kle seg ut og møte nye venner, men det hun liker best er å hoppe rundt i sølepytter. Sammen med familien drar hun på mange morsomme eventyr!

Trodde du at Peppa Gris bare fantes på TV? Da tenkte du feil. Seriens popularitet  har også gitt opphav til en omfattende produksjon av varer som leker, kosedyr, puslespill etc. Men det stopper ikke der! Det er mulig å oppleve Peppa Gris verden i det virkelige livet ved å besøke en av de mange fornøyelsesparkene rundt om i verden!

I England kan du for eksempel besøke Peppa Pig World og leke i Georges romskip, ri sklien på Mr. Potatos lekeplass eller hoppe rundt i Peppas elskede sølepytter! Og vet du hva? I samme fornøyelsespark er det også totalt ni attraksjoner med elementer som er gjenkjennelige fra Peppa Gris. Det høres ut som det perfekte drømmestedet for alle barn som ikke kan få nok av Peppa, ikke sant?

Men det ser ikke ut til å ende der i England, Peppa ser ut til å ha tatt over hele verden! I hvert fall nesten. I Tyskland kan du ta en tur til Heide Park Resort og ta en tur i luftballong hennes eller dra på dinosaureventyr med Georg. Ja, det er til og med et hotell hvor du kan boke deg inn på et Peppa-rom! Har du veiene forbi Italia, kan du besøke huset til Peppa Gris og kjøre med bestefar gris på toget. Akkurat som i Tyskland kan du også bestille en natt og bo i et Peppa Gris-inspireret rom.

193 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Lyserosa 8 stk.

Beger Lyserosa 8 stk.

kr 49,00
Beger Lyseblå 8 stk.

Beger Lyseblå 8 stk.

kr 49,00
Peppa Gris Gavepapir

Peppa Gris Gavepapir

kr 39,00

Du har sett 36 av 193 produkter