• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Blues Clues

Blues Clues

Er barnet ditt også ekstremt glad i Blues Clues? Overrask med en morsom Blues Clues-bursdag! Her på Bursdagskongen.com finner du det meste du trenger til en temabursdag med Blues Clues. Her kan du finne alt fra tallerkener, kopper og servietter til ballonger og dekorasjoner med motiver av den søte blå valpen Blues! Som om ikke dette var nok har vi også fylt temaet med tallballonger, godteri, morsomme ting til baking og mye annet som kan være godt å ha til bursdagen.

Hva er Blues Clues?

Blue's Clues er en dataanimert serie som begynte å gå på Nick Jr. 1996 og ble sendt til 2006.

Serien består av at Steve, som er programleder, presenterer en gåte for seerne. Blues oppgave er å legge igjen en rekke ledetråder som vil hjelpe seerne med å løse gåten. Ledetrådene er merket med Blues poteavtrykk. Programmet begynner i Steves stue, men i løpet av programmet får seerne følge med på et spennende eventyr der Steve og Blues hopper gjennom magiske døråpninger, for så å returnere til Steves stue. Der sitter Steve komfortabelt i tenkestolen sin, grubler på Blues tre ledetråder og prøver å finne ut svaret på gåten.

I 2019 bestemte Nickelodeon seg for å gjenopplive serien som resulterte i "Blue's clues and you" og i 2022 ble "Blue's Big City Adventure" - en live-action/animert komediefilm basert på Nick Jr. også utgitt. serien Blue's Clues.

154 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Partyboks - Gul

Partyboks - Gul

kr 9,00
Serpentiner - Gul

Serpentiner - Gul

kr 19,00
DIY Ballongbue - Blå

DIY Ballongbue - Blå

kr 279,00
DIY Ballongbue - Gull

DIY Ballongbue - Gull

kr 279,00

Du har sett 36 av 154 produkter