• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Avengers

Avengers bursdag

Pow! Feir bursdagen med Iron Man, Captain America, The Hulk, Thor, Black Widow og Hawkeye fra Avengers! Her på Bursdagskongen finner du alt du trenger for å dekke bordet til en skikkelig superheltefest. Her finner du blant annet stilige papptallerkener, pappkopper og servietter med kule Avengers-motiver. Og du? Vi har selvfølgelig også pynt, ballonger og morsomme baketilbehør som garantert vil bli satt pris på av både bursdagsbarnet og gjestene på Avengers-festen!

Tips og ideer til barnefesten med Avengers-tema
Dagen for festen nærmer seg, invitasjonene er sendt og festtilbehøret er på plass, men hva serverer du på en Avengers-bursdag? Og hva vil du finne på for å underholde barna på bursdagen? Slapp av, vi hjelper deg! I vår guide "Morsomme ideer til barnebursdagen med superhelttema" finner du masse tips og ideer som passer perfekt til Avengers-festen!

Hva er Avengers?

Når du hører navnet Avengers tenker du kanskje først og fremst på Marvels superheltfilm «The Avengers», som hadde premiere i 2012. Filmen «The Avengers» er den sjette filmen i Marvel Cinematic Universe-serien og handler om en gruppe superhelter bestående av bl.a. Iron Man, Captain America, Hulken, Thor, Black Widow og Hawkeye. Oppfølgeren «Avengers – Age of Ultron» hadde premiere våren 2015. Men visste du at ideen til superheltene i Avengers ble født allerede på 60-tallet? Og at The Avengers dukker opp i deres egen tegneserie skapt av Stan Lee og Jack Kirby, utgitt av Marvel Comics.

158 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 49,00
Trolli Miniburger

Trolli Miniburger

kr 5,00
Serpentiner - Rød

Serpentiner - Rød

kr 19,00

Du har sett 36 av 158 produkter