• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog

Inviter til en fartfylt bursdagsfeiring med Sonic The Hedgehog! Her finner du det meste du trenger til en bursdag med Sonic-tema. Vi har blant annet servietter, pappkopper og tallerkener med motiver av Sonic The Hedgehog. Vi har selvfølgelig også fylt opp temaet med matchende ballonger, girlandere, serpentiner og andre morsomme bursdagstilbehør.

Hvem er Sonic the Hedgehog?

Sonic The Hedgehog er kanskje mest kjent fra det japanske videospillet med samme navn, laget av SEGA. I spillet får vi følge Sonic, en antropomorf blå pinnsvin som kjemper mot en gal vitenskapsmann, den onde doktor Eggman. Men Sonic eksisterer også som film-, tegneserie- og tegneserie-TV-serie.

Det første Sonic-spillet ble utgitt for Sega Genesis i 1991, for å konkurrere med Nintendos maskot Super Mario. Og faktum er at Sonic hjalp SEGA til å bli et av de ledende videospillselskapene under den fjerde generasjonen videospillkonsoller på begynnelsen av 90-tallet.

Sonic er Segas flaggskip og har solgt over 140 millioner enheter (2016). I tillegg har spillet tjent hele 6 billioner(!) dollar (2020).

207 produkter

P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 49,00

Du har sett 36 av 207 produkter