• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Musse & Helium

Musse & Helium Bursdag

Feir bursdagen din med de eventyrlystne Musse og Helium, de modige musene som tar på seg spennende mysterier og utfordringer. Denne elskede barnebokserien, skapt av den svenske forfatteren Camilla Brinck, har med sine sjarmerende karakterer erobret hjertene til både barn og deres familier.

Hos Bursdagskongen tilbyr vi alt du trenger for å skape en uforglemmelig barnebursdag med Musse & Helium-tema. Vårt utvalg inkluderer fargerike tallerkener, kopper, servietter, popcornbegre og sugerør, hvor hver detalj er designet med omsorg for å forsterke feststemningen.

I tillegg til festartikler har vi også høykvalitets puslespill fra Ravensburger med Musse & Helium-motiver. Disse puslespillene tilbyr ikke bare en morsom aktivitet, men er også utmerkede gaver som bidrar til å utvikle finmotorikk og problemløsningsferdigheter hos barn.

Musse & Helium begynte som en bokserie og har siden den gang ekspandert til å bli en elsket del av mange barns lese- og leketid. Hver bok inviterer barna inn i en verden hvor vennskap, nysgjerrighet og mot står i sentrum.

For å skape den perfekte festmiljøet anbefaler vi å blande og matche våre Musse & Helium-temaprodukter med ensfargede dekorasjoner. Bruk gjerne en palett av gult, lilla og grønt for å gjenskape følelsen av eventyr og magi som kjennetegner Musse og Helium.

198 produkter

Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 49,00
Partyboks - Gul

Partyboks - Gul

kr 9,00
Musse & Helium Yatzy

Musse & Helium Yatzy

kr 169,00
Musse & Helium Bingo

Musse & Helium Bingo

kr 169,00
Musse & Helium Memory

Musse & Helium Memory

kr 189,00
Serpentiner - Lilla

Serpentiner - Lilla

kr 19,00
Serpentiner - Gul

Serpentiner - Gul

kr 19,00

Du har sett 36 av 198 produkter