• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Pokémon

Pokémon

Feir bursdagen din med en morsom Pokémon-fest! Her hos oss finner du alt du trenger til en barnebursdag med Pokémon-tema. Hva med papptallerkener, pappkopper og servietter med fargerike Pokémon-motiver? Vi har selvfølgelig også ballonger og annen morsom festpynt med Pokémon!

 

Ikke sikker på hva du trenger til festen? Slapp av, vi hjelper deg! I våre praktiske burdagspakker får du det meste du trenger for å dekke til en fargerik Pokémon-fest. Du kan da komplettere med godteposer eller partybokser, godteri, leker, dekorasjoner og spennende baketilbehør. Og vet du hva? Her finner du også et utvalg av gadgets og morsomme dingser som passer perfekt som bursdaggaver til de som ikke kan få nok av Pokémon.

 

Hva er Pokemon?

Pokémon, også kjent som Pocket Monster, er en japansk mediefranchise skapt av Satoshi Tajiri på midten av 90-tallet. I dag finnes Pokémon blant annet som spill til Nintendo, TV-serier, spillefilmer, samlekortspill, tegneserier m.m. Men hva er egentlig en Pokemon? La oss ta en nærmere titt!

 

En Pokémon er en type skapning, som kommer i alle slags former og størrelser. Noen lever i naturen og noen bor sammen med sine menneskelige partnere kalt "trenere". I pokemon-verdenen i dag er det hundrevis av kjente pokémoner, men det er sannsynligvis mange ukjente skapninger igjen å oppdage.

For å gi deg en bedre service bruker vi informasjonskapsler på denne nettsiden. Ved å fortsette å bruke nettsiden godkjenner du vår personvernerklæring

Les mer her