• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Pokémon

Pokémon bursdag

Feir bursdagen med en morsom Pokémon fest! Her finner du alt du trenger til en bursdag med Pokémon-tema. Hva med tallerkener, kopper og servietter med fargerike Pokémon-motiver? Selvfølgelig har vi også Pokémon ballonger og andre morsomme dekorasjoner med Pokémon! Hva med en morsom folieballong med Pikachu?

Er du usikker på hva du trenger til festen? Ikke bekymre deg, vi hjelper deg! I vår praktiske Pokémon bursdagspakke får du det meste du trenger for å dekke opp til en morsom Pokémon fest, noe som sparer tid og gjør forberedelsene enkle og smidige. Du kan gjerne komplettere bursdagspakken med godteposer eller partybokser, godteri, leker, dekorasjoner og spennende baketilbehør. Hvis du ønsker å bake en egen Pokémon-kake til barneselskapet, har vi også kule kakelys med motiver av de populære karakterene fra Pokémon.

For å gi deg enda flere tips og ideer om hvordan du kan gjøre Pokémon festen enda morsommere, har vi skrevet en inspirerende guide med forslag til dekorasjoner, leker og tips om morsomme småretter. Du finner den her: Morsomme idéer til Pokémon-bursdagen

I tillegg til et stort utvalg av Pokémon festtilbehør har vi også dingser og gadgets med Pokémon-motiver som passer perfekt som bursdagsgaver. Lenger ned i denne kategorien finner du blant annet våre populære Pokémon kosedyr og Pokémon puslespill.

Hva er Pokémon?

Pokémon, også kjent som Pocket Monster, er en japansk mediefranchise som ble skapt av Satoshi Tajiri på midten av 90-tallet. I dag finnes Pokémon blant annet som spill til Nintendo, TV-serier, filmer, samlekortspill, tegneserier og mer. Men hva er egentlig en Pokémon? La oss ta en nærmere titt! En Pokémon er en type skapning som finnes i alle mulige former og størrelser. Noen bor i det ville, mens andre bor sammen med sine menneskelige partnere kalt "trenere". I Pokémon-verdenen finnes det i dag hundrevis av kjente Pokémon, men det er sannsynligvis mange ukjente vesener som gjenstår å oppdage.

214 produkter

Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Lyseblå 8 stk.

Beger Lyseblå 8 stk.

kr 49,00
Partyboks - Gul

Partyboks - Gul

kr 9,00

Du har sett 36 av 214 produkter