• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Morsomme idéer til Pokémon-bursdagen
Inspirasjon

Morsomme idéer til Pokémon-bursdagen

Leter du etter inspirasjon til bursdagen med Pokémon-tema? Fortsett, denne lille guiden er for deg! Her har vi samlet mange morsomme idéer til Pokémon bursdagen.

Dekk og pynt til Pokémon-bursdagen

Bland hjemmelagde dekorasjoner med kjøpte festdekorajoner og inviter til en morsom og unik barnebursdag. Her er en liste over noen av våre beste tips om hvordan du kan dekke og pynte til Pokémon-festen.

1. Pokémon "ballongvegg"
 Lag en vegg med en ballongbue og streamers eller bare ballonger - f.eks formet som en Pokéball

2. Pokémon-dekorasjoner
 Bruk kosedyr, actionfigurer etc. som du allerede har i huset som pynt til Pokémonbursdagen.

3. Velg passende farger til bursdagen
 Vi anbefaler gul, svart, rød og hvit inspirert av Pikachu og Pokeballen.

4. Lag Pikachu partybokser
Bruk våre gule partybokser og lim på ører, øyne, nese og munn for å gjenskape Pikachu.

5. Bruk dekketøy med motiver fra Pokémon
 Dekk bordet med engangstallerkener, pappkopper og servietter med motiver fra Pokémon. Kompletter med serpentiner og noen Pokémon-figurer.

6. Overrask med en Pokémon piñata
 La piñatan spille en gjesterolle som dekorasjon i begynnelsen av bursdagen.

7. Dekorer med Pokémon-lykter i taket
 Lag dine egne lykter eller bestill ferdige her hos oss.

8. La Pikachu hilse på gjestene
 Klikk hjem en av våre store Pikachu-ballonger, blås den opp og plasser den ved inngangsdøren for å ønske gjestene velkommen til bursdagen.

Mat & drikke til Pokémon-bursdagen

Så.. hva serverer du til små Pokémon-trenere? Hva med en buffet med masse godsaker inspirert av karakterene i Pokémon? Her er noen av våre absolutte favoritter til Pokémonbursdagen. Velg selv om du kun vil servere noen av dine favoritter eller gå all in og servere en hel buffet. Og du? Ikke glem å fikse kule skilter med navnet på det som serveres.

1. Pokémon Pizza
 Bursdagsbarnets favorittpizza. Velg om du vil bake selv eller kjøpe ferdig.

2. Pokeball fruktsalat
 Serveres på en stor rund tallerken med en bolle i midten. Fyll bollen med en passende dip. Lag så den røde delen av kulen med jordbær/bringebær og den hvite delen med bananer/marshmallows. Du kan enkelt lage den svarte linjen med blåbær.

3. Charmander's Cheesedoodles
 
Ostepop, hva ellers? :)

4. Pikachus Popcorn
 Pikachus popcorn serveres selvsagt i gule pappkopper. Har du litt ekstra tid til overs, kan du alltids gjøre om pappkoppene til små Pikachus med øyne, ører, nese og munn.

5. Chanseys Egg
 Server M&M's eller lignende runde godteri i en gjennomsiktig bolle.

 6. Oddish Oreos
 Bursdagsbarnets favorittkjeks så klart!

7. Pokémonkake
 Her er det egentlig bare din egen fantasi som setter stopp. Det finnes en hel rekke forskjellige Pokémonkaker du kan bake hvis du bare vil. Sjekk ut Pinterest for inspirasjon og idéer.

Vil du gjøre det enkelt for deg? Bak bursdagsbarnets favorittkake eller sleng sammen en iskake og topp det hele med Pokémon kakelys.

 8. Pokémon Cupcakes
 Bak bursdagsbarnets favorittmuffins. Bruk gule, svarte, røde og hvite muffinsformer. Dekorer med frosting og topp med strøssel og Pokémonfigurer. Pokémon-figurene? Du fikser dem raskt og enkelt ved å printe figurer fra nettet og lime dem på tannpirkere. Eller du..? Hvorfor ikke lage dine egne figurer i sukkerpasta.

Aktiviteter og underholdning til Pokémon-bursdagen

Å planlegge aktiviteter og underholdning når det er fest er alltid en god idé! Ekstra gøy blir det selvsagt om du kan sette sammen noen aktiviteter som matcher temaet for bursdagen. Derfor har vi satt sammen en liten liste over aktiviteter som passer perfekt til Pokémonbursdagen.

1. Fargelegg din Pokémonen
 Kjøp malebøker med Pokémons og la barna fargelegge. Alternativt kan du finne bilder på nettet, skrive dem ut og la barna fargelegge dem.

2. "Smell en ballong for hver aktivitet"
 Forbered et antall ballonger - i hver ballong er det en lapp med en aktivitet, for eksempel "Tid for mat", "Tid for kake", "Piñata-time" osv.

3. Plasser halen på Pikachu
 Et klassisk selskapsspill i ny vri! I stedet for å sette halen på grisen eller halen på eselet, bør barna her prøve å sette halen på Pikachu. Du trenger med andre ord et ganske stort bilde av Pikachu uten hale + en løs hale. La barna ha bind for øynene og la dem bytte på å prøve å sette halen på Pikachu.

4. Finn pokeballs (skattejakt)
 Denne aktiviteten krever litt forberedelser, men vil garantert bli likt av barna! Forbered 8-10 pokeballer. Bestem hvor du skal gjemme ballene og forbered ledetråder for hver ball. Gi alle ballene ledetråder. Hver ledetråd må lede til neste ball, bortsett fra den siste som leder til skatten. Nå er det på tide å gjemme skatten og alle ballene. Bortsett fra den første ballen selvfølgelig!

Når skattejakten begynner gir du barna den første pokeballen. Få dem til å lese ledetråden sammen og hjelp dem deretter med å finne neste ball, som fører dem til neste ball, som fører til neste... som til slutt fører til skatten!

5. Hinderløype
 Har du tilgang til et stort lokale eller mulighet til å være utendørs på bursdagen? Da er en hinderløype en supergøy aktivitet for barna! Bruk fantasien og bygg hinderløypa av ting du har hjemme.

Morsomme gaver til de som ikke kan få nok av Pokémon

Å finne en gave til noen som elsker Pokémon er faktisk ganske enkelt. Her på Bursdagskongen.com finner du mye morsomt med Pokémon . Vi har alt fra puslespill og musematter til kosedyr og ryggsekker!Pokemon

Du liker kanskje også dette