• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Gadgets og dingser med motiv fra Pokémon

Her kan du finne alle våre Pokémon gadgets og dingser. Vi har alt fra klær, ryggsekker og kosedyr til krus og andre Pokemon-relaterte ting. Hvis du eller noen du kjenner elsker Pokémon, vil du garantert finne noe her som passer perfekt.

Pokemon har en spesiell plass i mange hjerter i dag. Utallige mennesker rundt om i verden har vokst opp med spillene, TV-seriene og filmene gjennom årene, og det er nesten ingen som ikke har hørt om Pokémon.

Det første spillet kom ut 27. februar 1996 for Nintendos bærbare Game Boy-konsoll og startet en revolusjon uten like. 1. april 1997, bare litt mer enn et år etter spillets utgivelse, ble den første episoden av den første Pokémon-TV-serien sendt på TV i Japan, og 18. juli året etter hadde den første filmen premiere.

Pokémon-feber har slått til flere ganger i løpet av årene, ofte i forbindelse med et nytt spill. Alle husker sikkert hvor stort mobilspillet Pokémon GO var. Og det er fortsatt bare ett av mange spill som har båret Pokémon-navnet.

Spillene har imidlertid ikke bare vært konsollspill. En viktig medvirkende årsak til Pokémons popularitet har faktisk vært kortspillet, som ble lansert samme år som det første spillet. Det er et samlekortspill som låner mye av spillingen fra konsollspillene. Men på grunn av måten Pokémon-spillene fungerer på, ble det utrolig populært å prøve å samle alle Pokémonene som fantes. Å kjøpe boosterpakker og samlekort for å få alle Pokémonene ble en slags skattejakt som tok verden med storm.

Til tross for alle disse årene viser verken Pokémon eller fansen deres noen tegn til å stoppe. Spillene og alt rundt dem er fortsatt like populære i dag som de var da den første Pokémon-feberen traff. Om noe har fanskaren bare vokst over tid og deles av like mange voksne som barn og unge i dag.

48 produkter

Pokémon - Greninja Caps Snapback
Discount

Pokémon - Greninja Caps Snapback

kr 99,00
kr 199,00

Du har sett 36 av 48 produkter