• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Gadgets og dingser med Harry Potter

I denne kategori kan du finne alle våre kule gadgets, merchandise og morsomme dingser med Harry Potter. Vi har mange forskjellig ting fra klær, kosedyr, puslespill og puter til alle slags små dingser. Leter du etter gaveideer til en Harry Potter-elsker eller bare til deg selv av samme grunn, vil du sannsynligvis kunne finne både det ene og det andre blant alle våre fantastiske produkter.

Harry Potter er noen av de mest elskede bøkene og filmene i modern tid. Så det er neppe overraskende at Harry Potter har kommet inn i alle forskjellige deler av vår verden. Enten du vil ha kopier av rekvisitter brukt i filmene, for eksempel skoleuniformene, tryllestavene eller din egen sorteringslue, eller bare mer hverdagslige ting med Harry Potter-tema, som krus, puter, notatbøker og vesker, er det nesten garantert å bli funnet i dag.

Den første boken om Harry Potter og hans eventyr på Galtvort internat ble utgitt 26. juni 1997, og den første filmen hadde premiere 16. november 2001. Både bøkene og filmene ble kommersielle og suksessrike veldig raskt. De var kanskje rettet mot et yngre publikum, men tidlig inkluderte seriens fans både unge og voksne.

Verkene har hatt stor innflytelse på populærkulturen helt siden de først dukket opp. De har til og med hatt innflytelse på minst ett av stedene der historien finner sted. Toget som går til Galtvort går fra den virkelige King's Cross-stasjonen i London. Men for å komme dit må man passere gjennom den tilsynelatende solide veggen til plattform 9 ¾. På King's Cross er det nå satt opp et plakat for denne plattformen sammen med en bagasjevogn som allerede er halvveis gjennom veggen. Stedet er i dag en populær turistattraksjon.

83 produkter

Sengesett - Harry Potter
Discount

Sengesett - Harry Potter

kr 349,00
kr 549,00

Du har sett 36 av 83 produkter