• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Gadgets med motiv fra Super Mario Bros

Super Mario er et kulturelt ikon som har spredt seg over hele verden. I denne kategorin har vi samlet alle produktene våre med Super Mario-tema. Det inkluderer alt fra klær og ryggsekker til kosedyr og actionfigurer.

Disse ting og dingser er perfekte gaver til både barn som spiller i dag og voksne som vokste opp med  Mario. Super Mario dukket først opp i det ikoniske spillet Donkey Kong fra 1981, men da gikk han kun under navnet «Jumpman». Men allerede året etter, i arkadespillet Donkey Kong Junior, fikk han sitt virkelige navn Mario. Og etter enda et år ble også hans yngre bror Luigi presentert sammen med spillet Mario Bros.

Mario har vært stjernen i flere spill enn de fleste andre fiktive karakterer. Og mens han er mest kjent for plattformspillene sine, har han også dukket opp i flere andre typer spill. Noen populære eksempler er puslespill som Dr. Mario, racingspill som Mario Kart, sportsspill som Mario Tennis og rollespill som Super Mario RPG. Listen over Super Mario-spill kan med andre ord gjøres ganske lang.

Gjennom alle disse årene har Mario fortsatt å bli et stadig mer globalt fenomen og vi har blitt introdusert for en rekke nye karakterer i forbindelse med nye spill som har kommet ut. Navn som Toad, Bowser, Pincess Peach, Yoshi og mange flere er alle en del av det fantastiske Super Mario Bros-universet i dag. Du kan finne alle de mest kjente karakterene og figurene i en eller annen form i vårt store utvalg av Super Mario merchandise.

60 produkter

Du har sett 36 av 60 produkter