• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Gadgets og dingser med motiv fra spillet Zelda

Her kan du finne våre gadgets og Zelda merchandise. Vi har alt fra lamper, kosedyr og klær til puslespil og pynt med Zelda motiver. Hvis du eller noen du kjenner er en ekte Zelda-fan, har du definitivt funnet det rette stedet her hos oss.

Hvis du ikke er kjent med dette emnet, kommer det fra en veldig populær videospillserie som dateres tilbake til midten av 1980-tallet. Listen over unike spill og ulike nyinnspillinger i dag kan gjøres utrolig lang, og det er absolutt ingen tegn på at serien vil avsluttes i nær fremtid, eller langt inn i fremtiden for den saks skyld.

Mens spillene er oppkalt etter prinsesse Zelda i spillverdenen, får du stort sett spille rollen som Link gjennom alle spillene i serien, følge hans kamp mot ondskapen og prøve å redde verden fra den på en eller annen måte.

De av dere som allerede er kjent med serien vil sikkert kjenne igjen mye eller kanskje til og med alt nedenfor. Mens flere av produktene nedenfor er bredt inspirert av spillene, er det også en rekke produkter som er hentet fra et spesifikt spill i serien, fra det første til det siste. Har du en favoritt i serien, kan du kanskje også finne et ekte favorittobjekt blant alt på denne siden.

Zelda-spillene har fanget hjertene til mange mennesker gjennom årene, og vil garantert fortsette å gjøre det lenge inn i fremtiden. Hvis du vil vise frem hvor mye du liker spillene eller gi den sjansen til noen du kjenner, har du en perfekt mulighet her. Vi håper du finner noe som passer deg eller noen andre perfekt!