• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Batman

Batman Barnebursdag

Inviter til barnebursdag med superhelten Batman! Her på Bursdagskongen.com finner du et stort utvalg av morsomme festartikler som kan brukes til å lage en skikkelig kul Batman-bursdag. Her finner du alt fra tøffe tallerkener, servietter, kopper til invitasjonskort og stilige bursdagtilbehør – selvfølgelig med kule Batman-motiver. Er det en maskeradebursdag på gang? Med våre stilige Batman-kostymer kan barnet ditt raskt og enkelt forvandle seg til Batman for en dag!

Vil du slippe å tenke og bare få hjem det du trenger i en og samme pakke? Da er kanskje våre ferdige bursdagpakker med Batman noe for deg? Der får du ballonger, duk, tallerkener, kopper og servietter håndplukket for å passe perfekt til Batman-bursdagen!

Trenger du litt inspirasjon til bursdagen med Batman-tema?

Ta en titt på vår inspirasjonsside! Der finner du blant annet et innlegg fullt av Morsomme ideer til barnebursdagen med superhelt-tema.

Hvem er Batman?

"Jeg er Batman." Nei, bare tuller. Batman er en superhelt skapt av manusforfatter Bill Finger og tegneserieskaper Bob Cane i 1939.

Tro det eller ei, Batman er i utgangspunktet et normalt menneske UTEN superkrefter. Dette er noe som er relativt unikt blant superhelter i DC-universet. Mannen bak Batman er geni og milliardær Bruce Wayne, som bestemmer seg for å vie livet sitt til å bekjempe kriminalitet i Gotham City etter at foreldrene hans er myrdet av en raner.

Bruce sverger på å hevne foreldrenes død og bekjempe kriminalitet, og etter år med fysisk og mental trening rundt om i verden, vender han tilbake til hjembyen Gotham City og forkler seg som en menneskelig flaggermus. Og Batman er født.

178 produkter

Du har sett 36 av 178 produkter