• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Babblarna

Babblarna bursdagstilbehør

Overrask barna med en fargerik Babblarna-bursdag! Her på Bursdagskongen finner du alt du trenger for å dekke og pynte til en minnerik bursdag med Babblarna. Vi har alt fra fargerike ballonger og dekorasjoner til praktisk dukningstilbehør med motiver av Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda og Doddo.  Vi har også et utvalg morsomme leker fra Babblarna som passer perfekt som bursdagsgave.

Skal du bake til bursdagen? Ta en titt på vårt morsomme baketilbehør! Der finner du blant annet strøssel, sukkerpasta og Deco Melts i flere forskjellige farger. Perfekt når du skal bake til en fargerik bursdag med Babblarna!

Hva er Babblarna?

Det er ingen tvil om at barn elsker Babba, Bibbi og de andre fargerike karakterene fra Babblarna, men hvilke er egentlig Babblarna? La oss ta en nærmere titt!

Babblarna er et språkundervisningsmateriell laget av forfatteren Anneli Tisell i samarbeid med Irene Johansson (grunnlegger av Karlstadsmodellen), Ola Schubert (animatør og illustratør), Hannes Hagstrand (illustratør), Johan Rask og Hasse Sjölander (komponister).

Figurene som ligger til grunn for dagens Babblarna ble introdusert i 1990 og deretter oppdatert i 2006 av Tisell, Schubert og Hagstrand. Figurene fikk da nye former og farger. Men hva er egentlig den Svenske Karlstad-modellen? Ja, det er en treningsmodell for personer med språk-, tale- eller kommunikasjonsvansker. Og faktum er at Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda og Doddo ble produsert allerede på 80-tallet for å trene barn i de forskjellige språklydene. Barna måtte imitere lydene/navnene til Babblarna og dermed lære å bruke aksenter og få en melodi på språket sitt.

I dag brukes konseptet i undervisningsaktivitetene til mange førskoler og Babblers YouTube-kanal har (per 11. november 2022) hele 445 000 abonnenter og nesten EN MILLIARD visninger!

218 produkter

Tregafler 8 stk.

Tregafler 8 stk.

kr 19,00
Trekniver 8 stk.

Trekniver 8 stk.

kr 19,00
P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Røde 8 stk.

Beger Røde 8 stk.

kr 49,00
Partyboks - Grønn

Partyboks - Grønn

kr 9,00

Du har sett 36 av 218 produkter