• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Tips for en skummelt morsom Halloween-fest
Inspirasjon

Tips for en skummelt morsom Halloween-fest

Har du også lovet barna en nifs morsom Halloween-fest i år? Slapp av, vi hjelper deg! I denne artikkelen deler vi våre beste tips om hvordan du kan gi barna den ekte Halloween-følelsen.

1. Velg et tema for Halloween-feiringen

Det første du må gjøre er å velge et Halloween-tema. Vil du invitere til en tradisjonell Halloween-feiring med gresskar og spøkelser? En litt søtere, og mindre skummel Halloween-feiring i rosa, svart og gull? Eller hvorfor ikke en Halloween-feiring med skumle klovner? Velg et tema som er passe skummelt og som du tror barna dine vil like.

2. Ta feiringen til nye høyder med kule Halloween-ballonger

Ballonger er den ultimate stemningsforhøjeren! Hva med en stor flaggermusballong , ballonger som ser ut som gresskar eller ballonger dekket med edderkoppnett ? Velg ballonger som passer til temaet ditt. Og du..? Ikke glem å komplettere med Helium hvis du ønsker å få ballongene til å sveve.

3. Spør barna hva de vil kle seg ut som

Å kle seg ut til Halloween er noe mange barn liker. Og vet du hva? Hos oss på Bursdagskongen finner du både tradisjonelle Halloween-kostymer som hekser og romvesener , men også aktuelle kostymer som Freddy fra hitspillet Five Nights at Freddýs og karakterene fra Harry Potter . Så hvorfor ikke bare la barna velge hva de vil kle seg ut som? Vi garanterer at det blir en suksess.

4. Ikke glem godbitene

Ingen ekte Halloween uten skummelt godteri! Velg og vrak fra vårt store utvalg av godteri. Lyst til å bake noe morsomt til Halloween? Ta en titt i vår bakekategori! Der finner du mye morsomt baketilbehør til Halloween .

5. Forbered morsomme leker

Overrask barna med morsomme Halloween-leker. Her er noen av våre favoritter!

Halloweenkalas

Du liker kanskje også dette