• Fri frakt over 1000 kr
 • Levering 2-5 Hverdager
 • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Princess Party – så arrangerer du en drømmeaktig prinsesse-bursdag
Inspirasjon

Princess Party – så arrangerer du en drømmeaktig prinsesse-bursdag

Overrask prinsessen i huset med en ekte kongelig fest! Her finner du tips om alt fra dekorasjoner og aktiviteter til mat og snacks som passer perfekt til prinsessebursdagen.

Dekorasjoner & borddekking

Festlige dekorasjoner er avgjørende for å skape den rette stemningen på prinsessebursdagen. Men hva slags dekorasjoner skal man velge? Her er våre beste tips!

 • Når du skal velge farger til prinsessebursdagen, tenk glitrende og skimrende. Våre absolutte favorittfarger for barnebursdager med prinsessetema er rosa, gull og rosegull.

 • Fyll festrommet med ballonger! Kanskje du vil dekorere hele taket med rosa og hvite ballonger? Ta en titt på våre smarte ballongsett til tak. Kompletter gjerne med noen festlige folieballonger. Eller du? Hvorfor ikke gjøre litt luksus av det med en imponerende ballongbue? Fyll siden på med girlander, pom poms og andre festlige dekorasjoner.

 • Dekk bordet med tallerkener, kopper og servietter med prinsessemotiver. For å gi bordet et litt mer festlig preg kan du pynte med diamantkonfetti og serpentiner.
   

Mat & Snacks

Tenker du på hva du skal servere på prinsessebursdagen? Her har vi samlet våre beste forslag til mat, drikke og snacks som de fleste små prinsesser liker.

Regnbuejordbær - jordbær dyppet i deco melts i forskjellige farger

Cake pops - glitrende selvfølgelig!

Regnbuedrikke - lag en fruktsalat i "lager" og hell på brus.

Dessertpizza – for hvem vil vel ikke spise pizza til dessert?

Prinsessekake - du kan lage en kake med Disneys prinsesser raskt og enkelt med et av våre fine kakebilder. Vil du ha en annerledes kake? Prøv å bake en virkelig drømmeaktig prinsessekake ved hjelp av vår barbie-kakebakeform og kakedekorasjonsdukke. Eller hvorfor ikke en kake som ser ut som et slott?

Iskake – Vil gjøre det enkelt for deg! Da anbefaler vi iskake. Kjøp en stor pakke (eller flere, avhengig av hvor mange barn som er på bursdagen) med is. Trykk isen ut av pakkene og pynt med marengs, sjokoladesaus og strøssel. Topp det hele med festlige kakelys og cake toppers.

Sjokoladepopcorn - med strøssel og mye glitter!

Og du? For å forsterke prinsessetemaet ytterligere kan du navngi maten etter forskjellige prinsesser, for eksempel Disneyprinsesser. Her er noen eksempler.

Anna = Brødskiver formete som prinsessekroner

Ariels venner fra havet = Godteridelfiner, godterifisker eller lignende

Aurora = Jordbær, blåbær og bringebær

Belle = Fortryllende cupcakes eller småkaker

Askepott = Tryllestaver (fruktspyd) eller "gresskar" = skrellede klementiner eller appelsiner

Elsa = Frozen Hot Chocolate

Pocahontas = Popcorn

Rapunzel = En pizza formet som et flettebrød eller et tårn av donuts/smultringer

Snøhvit = Eplebiter (ikke giftige selvfølgelig!)

Aktiviteter til prinsessebursdagen

Inviter de små prinsessene til en luksuriøs spa-behandling, dekorer diademer eller fargelegg tegninger. Her er noen forslag til morsomme aktiviteter som passer perfekt til prinsessebursdagen.

 • Dekorer diademer / tryllestaver - forbered diademer og tryllestaver. Diademer kan skjæres ut av litt tykkere papir og tryllestaver kan lages ved hjelp av blomsterpinner og litt tykkere papir. Velg selv hvilken form tryllestavene skal ha. Våre favoritter er hjerter og stjerner. La siden barna dekorere diademene og tryllestavene sine med perler, glitter og maling.
 • Perlehalsbånd/armbånd - Still frem perler og elastisk tråd og la barna lage sine egne smykker.

 • Dekorer småkaker/cupcakes - bak muffins, eller kjøp ferdige. Topp med frosting. La siden barna pynte cupcakesene selv med strøssel, spiselig glitter, cakake toppers og andre fine cupcakepynt.

 • "Spa"-behandling – kan for eksempel være å male neglene eller ansiktsmaske med agurkskiver på øynene.

 • Fargelegg tegninger – er du flink til å tegne kan du tegne forskjellige prinsesser selv og la barna fargelegge dem. Ellers kan du alltids bruke malebøker eller skrive ut ferdige motiver fra nettet.

Tårta slott

Du liker kanskje også dette