• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Skumle matretter til Halloween-bursdagen
Inspirasjon

Skumle matretter til Halloween-bursdagen

Ikke sikker på hva du skal servere på Halloween-bursdagen? Her er 20 forslag på skumle matretter og snacks som passer perfekt til Halloween!

Donuts med monsterøyne

Bak dine egne donuts/smultringer eller kjøp ferdige. Dekorer med Deco Melts og monsterøyne.

Frankenstein Smoothie / Milkshake

Finn en oppskrift på grønn smoothie/milkshake (det finnes mye på nettet). Server smoothien i høye glass, dekorert som Frankenstein.

Quesadilla skåret ut som et gresskar

Skjær ut øyne, nese og munn på halvparten av tortillaene som skal brukes. Legg fyllingen på de tortillaene som er hele. Topp med "gresskar-tortillaen" og stek deretter quesadillaene i ovnen eller i stekepannen.

Skummel Halloween pizza

Lag din egen pizzadeig (eller kjøp ferdig). Baak ut pizzadeigen og lag deretter forskjellige skumle figurer og mønstre på pizzaen ved hjelp av toppingen. Du kan for eksempel kutte osten som spøkelser, lage små gresskaransikter av skinke eller hvorfor ikke lage et edderkoppnett av ost eller pesto? Her er det egentlig bare din egen fantasi som setter grenser.

Pizza Halloween

Edderkoppsandwich

Velg et brød som barna liker. Rundstykker fungerer fint! Del brødet slik at du får to like halvdeler og fyll smørbrødene med barnevennlig pålegg. Bruk så agurkstaver, gulrotstaver eller salte pinner for å lage edderkoppbein. Som edderkoppøyne kan du for eksempel bruke druer, rosiner eller oliven (avhengig av hva barna liker).

Monsterburgere

Her er det egentlig selve navnet som er viktigst. Men faktum er at du med noen enkle triks kan få burgerne til å se ut som små monstre. Start med å steke burgerne som vanlig. Kutt hamburgerosten slik at den ser ut som spisse tenner. La tennene stikke ut av brødet når du setter sammen burgeren. Bruk oliven eller små tomater som øyne.

Grønnsakskjelett

Denne skumle retten krever litt kreativitet. Det underletter også litt om du har litt kunnskap om kroppens anatomi. Tanken er at du skal lage et skjelett selv ved hjelp av forskjellige grønnsaker.

Mark sandwich

En pølsesandwich med en skummel vri! Skjær barnas favorittpølse i strimler, stek pølsen. Fyll deretter eventuelt brød med disse "marker". Topp det hele med ketchup!

Kirkegårdsdip (Nachos)

Fyll en form med taco- kjøttdeig og salsa, topp med ost. Stikk ner en haug med nachos i kjøttdeigen slik at halvparten av chipsen stikker opp (tenk litt som gravsteiner på en kirkegård). Bruk en matpenn til å skrive RIP på chipsen.

Brød slange

Til denne retten trenger du en haug med rundstykker, barnevennlig pålegg og forskellige grønnsaker. Fyll rundstykkene med pålegg og litt grønnsaker. Bruk de ferdige rundstykkene til å lage formen til en slange. Skjær ut en tunge i gulroten og bruk rosiner eller små tomater til øynene.

Enkel Halloweenkake

Kjøp en eller flere store pakker med is (2 liter). La isen tine litt og trykk den helt ut av pakken. Pynt isen med spøkelser (marengs), sjokoladesaus, strøssel og skumle cake toppers.

Skumle fruktspyd

Skjær barnas favorittfrukt i mindre biter. Tre frukten på spyd, vekselvis med marshmallows. Tegn skumle ansikter på marshmallows ved hjelp av en livsmiddelspenn eller med smeltet sjokolade og fest små spiselige øyne på en del av frukten.

HalloweenFruktspett

Fylte paprika kledd ut til gresskar

Skjær av toppen av paprikaen (spar som lokk) og fjern alle frøene. Bruk en skarp kniv til å skjære ut øyne, nese og munn (tenk Halloween-gresskar). Fyll paprikaene med kjøttdeig og ris, topp med ost og inn i ovnen.

Marshmallowsmonstre

Her er det egentlig bare din egen fantasi som setter grenser. Du trenger en pose marshmallows, deco melts/candy melts i forskjellige farger, sugerør eller cake pops pinner, strøssel, spiselig glitter og spiselige øyne. Start med å tre marshmallowsene på pinner eller sugerør. Smelt deco melts/candy melts etter anvisning på pakken. Dypp marshmallowsene i meltsen. Bruk strøssel og glitter som hår. Dekorer med spiselige øyne.

Monster Cookies

Bak vanlige chocolate chip cookies. Dekoree kakene med spiselige øyne.

Jordbærsspøkelser

Ferske jordbær dyppet i hvit sjokolade. Mal øynene og munnen med vanlig smeltet sjokolade.

Brownie "dirt" pudding

Sjokoladepudding med en morsom Halloween-twist! Velg selv om du vil kjøpe ferdig sjokoladepudding eller lage din egen. Uansett hvilken du velger. Del puddingen i mindre glass før du lar den stivne. Bak en brownie, eller kjøp en ferdig. Kjør en del av kaken i en blender slik at du får smuler. Disse smulene skal representere jord og skal legges på toppen av sjokoladepuddingen. Dekorer deretter puddingen med geléslanger eller gelérotter.

Mini monster pizzaer

Kjøp ferdig pizzadeig, eller sleng sammen din egen. Kjevle ut små minipizzaer og lag forskjellige små monstre ved hjelp av topping. Her kan du lage alt fra mumier til skumle monstre. Slipp fantasien løs og ta gjerne hjelp av barna!

Eye popping Cakepops

Lag dine favoritt cake pops, men i stedet for å bruke cake pops pinner eller sugerør, bruk gafler. Dypp dine cake pops i deco melts og dekorer dem slik at de ser ut som øyne.

Heksefingre (kjeks)

Bruk hvilken som helst kakeoppskrift (f.eks. karamellkjeks eller lignende), men når det er på tide å forme kakene, form dem som fingre. Som negler kan du bruke mandler.

FingerKakor

Du liker kanskje også dette