• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Tips til deg som skal feire nyttår med barn
Inspirasjon

Tips til deg som skal feire nyttår med barn

Hva kan du finne på for at barna skal få en skikkelig morsom nyttårsfeiring? Her er noen av våre beste tips!

1. Lag en tidskapsel

Dette er en spennende og annerledes aktivitet som hele familien vil ha glede av selv om noen år. Tanken med tidskapselen er at den skal gjemmes (eller hvorfor ikke graves ned for å gjøre det hele litt ekstra spennende for barna?) og så hentes (eller graves opp) x antall år senere, f.eks når barnet fyller 18 år .

Finn en glasskrukke eller en slitesterk boks som kan fungere som en tidskapsel. La så alle tilstedeværende hjelpe til med å fylle tidskapselen med ting som representerer inneværende år. Her er det helt opp til deg å bestemme hva du vil fylle kapselen din med. Et tips er å la alle gjestene skrive ned en liten historie om noe morsomt som har skjedd i løpet av året. Og du..? Ikke glem å snike inn noen overraskelser når barna ikke ser.

Tips! Er dere flere familier som feirer sammen? Da kan det være lurt å gi de andre voksne litt heads up slik at de rekker å forberede noe til tidskapselen.

2. Fyll dagen med aktiviteter

Velg 12 morsomme aktiviteter (en i timen fra kl. 12 på dagen). Skriv ned på små lapper. Fyll lappene i 12 ballonger og blås opp ballonger. Nummerer ballongene fra 1-12 og fest dem i en sirkel på veggen. La siden barna smelle en ballong i timen i løpet av dagen.

Forslag på aktiviteter:

  • Tid for dessert
  • Dansparty
  • Nyttårsbingo
  • Enklere håndverk
  • Skattejakt i huset/leiligheten
  • Film time!

Synes du at en aktivitet i timen er for mye? Kjør en aktivitet annenhver time!

3. Dansegulv laget av bobleplast

Denne aktiviteten er perfekt ved midnatt! Når barna først kommer i gang, minner lyden om fyrverkeri ;) Og vet du hva? Det er superenkelt! Du kjøper rett og slett en rull med bobleplast, når det er på tide å danse ut det gamle året, ruller du det ut over gulvet og lar barna trampe, hoppe og danse på plasten for å få boblene til å smelle.

4. Overrask barna med en Photo Booth

En Photo Booth er en morsom måte å forevige nyttårsfeiringen, både for barn og voksne. Du kan raskt og enkelt lage en festlig bakgrunn med en av våre vakre glitrende gardiner eller backdrops. Og du..? En enkel måte å skru opp den festlige stemningen er å fylle på med morsomme photo props og parykker.

Tips! Med Mac Photo Booth, eller lignende programvare, går fotograferingen som en dans.

5. Skål inn det nye året med barnevennlig drikke

Selvfølgelig skal barna være med på å skåle for det nye året (hvis de kan holde seg våkne, altså). Her er to barnevennlige nyttårsdrinker som pleier å bli en hit hos de aller fleste barn.

  • Alkoholfri champagnebrus med sukkerspinn, servert i champagneglass selvfølgelig!
  • Fyll et champagneglass med melk, topp med en kjeks og du er klar til å skåle.

6. Feir tolvslaget klokken 20.00...

...og ved midnatt! Å feire tolvslaget to ganger er perfekt når man har små barn, som kanskje ikke klarer å holde seg oppe til klokken tolv. Så.. still klokken, skål og ønsk et godt nytt år på et tidspunkt som passer barna, f.eks kl 20:00. Når de minste har lagt seg, er det opp til resten av følget å fortsette feiringen til det virkelige tolvslaget. 

Fireworks Happy New Year

 

Du liker kanskje også dette