• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
15 morsomme idéer til sommerbursdagen
Inspirasjon

15 morsomme idéer til sommerbursdagen

Sommer, sol og tid for barnebursdag? Her finner du 15 morsomme idéer til sommerbursdagen!

1. Ha bursdagen utendørs!

Hvis været tillater det, og du har mulighet, anbefaler vi virkelig å ha bursdagen utendørs. Og hvem vil vel ikke være ute om sommeren?

2. Hinderløype i hagen...

…eller hvorfor ikke på stranden? Sett opp ulike hinder som utfordrer barnas balanse, styrke, koordinasjon og smidighet. Og du? Ikke glem å tilpasse hindrene utifra barnas alder.

3. Hold drikken kaldt med frosne vannballonger

Vannballonger er en fargerik og festlig måte å avkjøle drikkene dine på. Alt du trenger er et stort kar og en haug med fargerike vannballonger. Fyll ballongene med vann dagen før bursdagen og la dem stå i fryseren over natten. Når det er på tide å dekke bordet for bursdagen, fyll karet med de frosne vannballongene og plasser drikkeflaskene mellom ballongene!

4. Server chips, popcorn og annet snacks i bøtter.

Vi lover at barna vil bli overrasket! Og du..? ikke glem å bruke spader til å servere godbitene!

5. Lag en ballongbue med badeballer

Vel, hvorfor ikke gjøre litt narr av det? En ballongbue med badeballer lokker garantert til latter. Det går selvfølgelig også fint å pynte ballongbuen med andre litt tullete ting. Hva med en liten parasoll? Eller hvorfor ikke solbriller og solhatter?

6. Overrask med en egen isbar

Is er perfekt bursdagsgodteri, spesielt om sommeren! Og hvem vil vel ikke ha sin egen isbar? Her er en rask og enkel måte å lage sin egen lille isbar:

  1. Fyll noen glasskrukker med is, legg krukkene i en stor bolle eller kar, fylt med is
  2. Sett frem små boller med forskjellig toppings

La barna velge om de vil ha isen sin i en beger eller vaffel, eller hvorfor ikke i en beger med is og vaffel på toppen? 

Glass

7. Melon på pinne

Dette er et virkelig høydepunkt! Skjær melonen i trekanter og tre deretter trekantene på en ispinne og voila melon på en pinne! Like godt, men mindre søl!

8. Bruk frossen frukt i stedet for isbiter

Druer, mango, ananas, jordbær, blåbær og bringebær er perfekte å fryse og bruke som isbiter. Dessuten smaker det godt!

9. Overrask med morsomme vannleker

Er det virkelig varmt? La barna leke i en oppblåsbar pool! Eller hvorfor ikke overraske dem med en fartsfylt vannsklie? Og du..? Ikke glem å skrive i invitasjonen at de bør ta med badetøy og håndkle!

10. Mal på lerret

Benytt deg av det fine været og muligheten til å være ute for å la barna være ekstra kreative. Gi barna et lerret hver og fri tilgang til maling og pensler og la kreativiteten flyte. Selvfølgelig kan barna ta med seg kunstverket hjem!

11. ...eller heng opp et stort laken som barna kan male på

La barna male med pensler, sprayflasker eller hvorfor ikke vannpistoler? Når kunstverket har tørket, kan du kutte ut deler av det og ramme det inn.

12. Utekino i hagen / på balkongen

Utekino er en relativt enkel, men veldig verdsatt aktivitet. Legg ut madrasser og puter foran TVn, projektorn, fyll på med popcorn og andre kinosnacks og la bursdagsbarnet velge filmen. Det er ikke vanskeligere enn det. Regner det? Ja, da er det bare å holde filmkvelden i stua i stedet.

Movienight

13. Byd på Strand Cupcakes 

Bak bursdagsbarnets favorittcupcakes, pynt med frosting. Bruk deretter kakesmuler for å få det til å se ut som sand. La så en liten sjokoladebamse, seje menn eller lignende ligge og sole seg i sanden. Cupcakesen har selvfølgelig også en liten parasoll!

14. La barna lage sine egne drinker

Overrask barna med en liten bar med morsomme drinker, sugerør, is, godteri, stilige glass/kopper, frukt m.m. Å få velge ingredienser til (og kanskje til og med blande) din egen lille drink blir garantert en hit!

15. Sist men ikke minst: grill!

Grilling hører sommeren til, så hvorfor ikke grille på sommerbursdagen? Hold det enkelt. Hamburgere eller pølser med brød fungerer helt fint! Og hvorfor ikke la barna grille sine egne marshmallows?

Du liker kanskje også dette