• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Godteri til Halloween

Halloween er en magisk tid på året, fylt med mystikk, spenning og selvfølgelig, Halloween-godteri. Det er en tid der barn kler seg ut i kreative kostymer og går fra dør til dør for å si "knask eller knep". Denne tradisjonen har sine røtter i gamle legender og myter. Ifølge en populær legende oppsto "trick or treat" som et kompromiss mellom mennesker og overnaturlige vesener. Godteri og søtsaker ble brukt for å blidgjøre de mørke kreftene og unngå ulykke.

Over tid har denne legenden utviklet seg til det vi i dag kjenner som "knask eller knep". Hvis barna ikke får godteri, kan de i stedet utføre små knep, som å knyte en knute på naboens hageslange, noe som gir tradisjonen sin sjarm og spenning.

Men Halloween er mer enn bare en kveld med knask eller knep; det er en helg fylt med festligheter i forbindelse med allehelgensdag. I vår butikk finner du en skattekiste av godteri til Halloween, perfekt for å gjøre din Halloween uforglemmelig. Fra klassiske sjokoladeøyne til spennende Trolli Draculatenner, har vi noe som passer enhver smak.

213 produkter

Godterimaske

Godterimaske

kr 329,00
Trolli Miniburger

Trolli Miniburger

kr 5,00
Godterismykke 5 stk

Godterismykke 5 stk

kr 25,00
Fizzypop 80 gram

Fizzypop 80 gram

kr 18,00

Du har sett 36 av 213 produkter