• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/candy-header.jpg

Populære kategorier

https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/NO-Puff-Candy-For-Birthday.png
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/NO-Puff-Candy-Big-Pack.png
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/NO-Puff-lakris.png
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/NO-Puff-Candy-gelegodis.png
https://www.bursdagskongen.com/pub_docs/files/NO-Puff-Candy-Chocolate.png

Velkommen til en verden av godteri hos Bursdagskongen

Hos oss finner du en uendelig skattekiste fylt med søt, sur, og salt lykke som venter på å bli oppdaget. Uansett om du forbereder deg til en storslått bursdagsfeiring, ønsker å fylle opp godteriskapet med dine favoritter, eller leter etter den perfekte godterigaven, har Bursdagskongen alt du kan tenke deg å trenge.

Alt fra barnebursdager til hverdagskos

Vår spesialitet, Godteri til Bursdag, inkluderer alt fra sjokoladeegg med overraskelser til godterihalskjeder og lisensierte favoritter fra barnas elskede film- og spillverdener som Pokémon og Barbie. Skap uforglemmelige minner med godteri som ikke bare smaker godt, men som også gjør hver fest litt mer spesiell.

For godterielskere som vet hva de vil ha, tilbyr vi Godteri i Stor Pakke - perfekt for å fylle på lageret av de uimotståelige favorittene til gode priser. Vårt utvalg strekker seg fra 1 kg til 3 kg pakker med ren glede.

Oppdag vårt spennende utvalg av Tyggegummi & Pastillesker, der klassisk Hubba Bubba møter morsomme smaker og former som dinosauregg og colaflasker. For en morsom vri har vi også pastillesker med Pippi Langstrømpes krumelurpiller som garantert vekker glede.

Unike smaksopplevelser og morsomme overraskelser

Våre Kjærlighet på pinne og Morsomt Godteri kategorier er hjem til alt fra klassiske Chupa Chups til unike marshmallow-kjærligheter og morsomme godteriskapelser som Unicorn Poo. Disse små gledesspredere er perfekte for å overraske med, både på bursdager og som en hverdagsbelønning.

Elskere av Lakris og Sjokolade vil finne et nøye utvalg av søt og salt lakris samt sjokoladeegg og gullmynter, perfekt for gaver i barnas godteposer.

Og for den som planlegger den ultimate barnebursdagen eller eventet, la vår Godteribuffet bli kronjuvelen med alt fra skåler og godteriskjeer til snackbokser og stativer i forskjellige temaer.

Utforsk og oppdag

Med Bursdagskongen er mulighetene uendelige. Hvert besøk er en sjanse til å utforske, oppdage og, viktigst av alt, nyte. Våre Godteriposer og Gelégodteri venter på å bli oppdaget og elsket av nye og tilbakevendende kunder. Våre godteriposer, også kjent som godteposer, kommer med barnas favorittmotiver og er klassikere å motta når det er barneselskap.

376 produkter

Trolli Miniburger

Trolli Miniburger

kr 5,00
Godterirull, Jordbær

Godterirull, Jordbær

kr 12,00
Godterismykke 5 stk

Godterismykke 5 stk

kr 25,00
Smarties 38 gram

Smarties 38 gram

kr 15,00
Godterirull Regnbue

Godterirull Regnbue

kr 12,00
PEZ, Refill 8 stk.

PEZ, Refill 8 stk.

kr 39,00

Du har sett 36 av 376 produkter