• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
1-årsbursdag Deer Little One

1-årsbursdag Deer Little One

Velkommen til vårt søte 1-års bursdagstema Deer Little One. Et fantastiskt og sjarmerende tema som vil gjøre bursdagen ekstra spesiell! Med dette sjarmerende rådyrtemaet kan du skape en magisk atmosfære som trollbinder både barn og voksne.

La oss dele noen tips og ideer for å planlegge den perfekte 1-års bursdagen. Dekorasjonene er viktige! Bruk de søte rådyrdekorasjonene for å forvandle festlokalet til en fortryllende skog. Heng opp rosa og gullfargede ballonger med 1-års motiv for å gi en festlig touch.

Dekorer bordene med borddekorasjoner med rådyr som får gjestene til å smile. Slipp fantasien løs og skap en atmosfære der ditt elskede lille rådyr kan føle seg hjemme. Og det beste av alt er at det finnes mange matchende tilbehør til temaet. Velg blant tallerkener, kopper og servietter med bedårende rådyrmotiv. Ikke glem å inkludere den vakre bordduken som gir en ekstra touch av eleganse til 1-års bursdagen.

For å gjøre bursdagen enda mer minneverdig, fyll gaveposene med små gaver og godteri som passer perfekt til temaet. Og husk å fange de spesielle øyeblikkene ved å ta masse bilder med et kamera eller mobiltelefon under bursdagen. Det vil bli et minne for livet å kunne se tilbake på disse øyeblikkene når ditt lille rådyr feirer sin aller første bursdag.

115 produkter

P90258

Treskjeer 8 stk.

kr 19,00
Beger Lyserosa 8 stk.

Beger Lyserosa 8 stk.

kr 49,00
Deer Little One, Girlande 1 år
Discount

Deer Little One, Girlande 1 år

kr 69,00
kr 119,00
Rosa Blåser 6 stk.

Rosa Blåser 6 stk.

kr 39,00

Du har sett 36 av 115 produkter