• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Papptallerkener til bursdag, dåp, babyshower og fest

Her har vi samlet vårt store utvalg av papptallerkener til alle mulige anledninger. Vi har selvfølgelig mange som passer til barneselskap, men du kan også finne andre fantastiske eksemplarer til ulike høytider og temaer.

Engangstallerkener og lignende tilbehør er ofte et utmerket valg når du planlegger et arrangement for barn. Ikke bare er de lette å holde på, de risikerer heller ikke å brytes ned av all overskuddsenergien som de små livene prøver å kvitte seg med. Og selvfølgelig får du den store bonusen som er alle de kule og morsomme bildene og temaene som pryder tallerkene.

Bursdagstemaer er noe vi på Bursdagskongen virkelig elsker, og vi prøver å sørge for at dere kan beholde ett og samme tema i så store deler av festen som mulig. Tallerkene våre er intet unntak fra dette, og vi har alle mulige temaer. I tillegg til alle de populære barnefilmene og TV-seriene har vi også flere andre temaer, som hester, katter, hunder, fotball og mye mer.

Hvis du i stedet ser etter paptallerkener til for eksempel babyshower, nyttår, sommerfesten eller et annet arrangement, har vi fortsatt passende alternativer nedenfor. Vi har til og med et par av en litt større variant som kan brukes som serveringsfat.

Mens du fortsatt er her, kan vi anbefale deg å ta en titt på våre andre kategorier og se om du ikke finner noe annet som følger samme tema. Vi har et enormt utvalg av festartikler av alle slag. Ønsker du ting spesifikt til borddekkingen har vi blant annet praktiske pappkopper og servietter, også disse i en rekke stilige temaer.

Vi ønsker å hjelpe deg med å organisere den beste bursdagen du kan. Ta en titt på vårt sortiment så finner du garantert noe som kan fungere til barneselskapet eller festen du har planlagt. Lykke til!

373 produkter

Du har sett 36 av 373 produkter