• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Dekketøy til bursdag og fest

På denne siden har vi samlet alt til borddekking. Enten du er på utkikk etter gjenstander til borddekking til barneselskap eller borddekking til vanlig fest, har vi mye å tilby.

Borddekkingen på bordet gjør en større forskjell enn du kanskje først tror. Dette er en mulighet til å sette den rette stemningen for festen, og en mulighet du bør benytte deg av. Vi har alle vært på fest eller fest hvor det kun er blitt servert helhvite papptallerkener, krus og servietter. Dette er sjelden det mest inspirerende for gjestene.

Men her på Bursdagskongen vet vi at du kan gjøre så mye mer med disse artiklene. Blant vårt utvalg av artikler for borddekking kan du finne mange forskjellige typer farger, temaer og stiler som lar deg realisere din visjon. Eller som rett og slett hjelper deg med å forme din visjon når du leter etter inspirasjon.

Vi tilbyr dekketøy med flere motiver som er populært blant barn og unge i dag. Her finner du ikke bare tallerkener, kopper og servietter, men også duker, partybokser og mye mer som hører til borddekkingen.

Vi har også mange passende dekketøy til flere av årets høytider, som Halloween og nyttår, samt andre populære anledninger til feiringer, som babyshower, dåp eller til en skikkelig hyggelig sommerfest. Se litt runt blant våre kategorier, og se om du kan finne noe som passer perfekt til festen du har tenkt å arrangere. Du vil nok også kunne finne noen nye ideer underveis.

Du kan da benytte anledningen til å se deg rundt i alle våre andre kategorier for å finne dekorasjoner og andre gjenstander med samme slags motiver. Når du kan lage en rød tråd gjennom alt du har arrangert til festen, vet du også at du har skapt noe helt spesielt.

1 163 produkter

Du har sett 36 av 1163 produkter