• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Ryggsekk Gabby's Dollhouse Barnestørrelse
Ryggsekk Gabby's Dollhouse Barnestørrelse
Ryggsekk Gabby's Dollhouse Barnestørrelse

Ryggsekk Gabby's Dollhouse Barnestørrelse

Art.nr.2100004583
kr 199,00

Lager:14 st

  • Norsk nettbutikk
  • Levering 2-5 dager
  • Gratis frakt over 1000 kr

Beskrivelse

Trenger din lille eventyrer en ryggsekk som tar dem til en verden full av fantasi og lek? Da er denne ryggsekken med Gabby's Dollhouse-tema det perfekte valget! 🐱🌈

🔹 Unik Gabby's Dollhouse Design: Denne ryggsekken har et søtt design med motiver fra Gabby's Dollhouse. Din lille eventyrer vil elske å vise frem ryggsekken sin!

🔹 Plass til alt barnet trenger: Med nok plass til bøker, matbokser, vannflasker og andre ting, er denne ryggsekken perfekt for skole, utflukter eller reiser. Din lille eventyrer er klar for alle sine eventyr med Gabby!

🔹 Komfortabel og slitesterk: Laget av slitesterkt materiale og med justerbare skulderstropper, gir denne ryggsekken både komfort og slitestyrke. Den er designet for å følge barnet ditt på alle deres eventyr.

🔹 Perfekt for fans av Gabby's Dollhouse: Hvis barnet ditt elsker Gabby's Dollhouse-serien, vil de elske å ha denne ryggsekken. Det er det ultimate tilbehøret for alle unge fans av fantasy og eventyr.

La barnet ditt utforske en verden av fantasi og lek med denne fantastiske Gabby's Dollhouse-ryggsekken!🐱🌈 Gi dem muligheten til å bære favorittkarakterene sine med seg og opplev spenningen og magien hver dag!

🔥 Ta med den lille eventyreren din til en verden full av fantasi og lek med Gabbys dukkehus! 🔥

Størrelse: 25 x 31 x 10 cm