• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Funcakes - Kakelokk Sukkerpasta Svart
Funcakes - Kakelokk Sukkerpasta Svart
Funcakes - Kakelokk Sukkerpasta Svart
Funcakes - Kakelokk Sukkerpasta Svart

Funcakes - Kakelokk Sukkerpasta Svart

Art.nr.F20730
kr 129,00

Lager:12 st

  • 📄 Betal fleksibelt med Klarna
  • 🚚 Levering 2-5 dager
  • 🎁 Gratis frakt over 1000 kr
  • ✅ Offisielt lisensierte produkter

Beskrivelse

Å dekke en kake med sukkerpasta har aldri vært enklere enn med FunCakes ferdig utkjevlede sukkerpasta lokk. Dette svarte lokket er allerede rullet ut til riktig tykkelse og er derfor klar til å legges direkte på kaken rett fra pakken. Nyt en silkeaktig, perfekt jevn overflate uten å måtte kna. Også veldig praktisk når du skal skjære ut figurer for å dekorere småkaker.

Bruk: Det ferdig utkjevlede sukkerpasta lokket har en diameter på 36 cm og en tykkelse på 3 mm. Dette gjør det egnet for å dekke en kake med en diameter på 15-20 cm og en høyde på 10 cm, eller en kake med en diameter på 20-25 cm og en høyde på 7,5 cm.

Du kan også bruke lokket til å skjære ut figurer for å dekorere cupcakes og småkaker! Med dekorasjoner skåret ut fra det ferdig utkjevlede sukkerpasta lokket får du vakre, jevne figurer av samme tykkelse. Denne sukkerpastaen har samme vaniljesmak som den vanlige FunCakes sukkerpastaen.

Fordeler:

- Ferdig utkjevlet: Klar til bruk direkte fra pakken uten behov for knaing.

- Perfekt overflate: Satinfinishen gir en silkeaktig, jevn overflate på kakene dine og skarpe kanter på dekorasjonene dine.

- Mangesidig: Perfekt for å dekke kaker og skjære ut jevne figurer til cupcakes og småkaker.

Ingredienser: Sukker (77%), glukosesirup, vegetabilsk fett (palme-kjerne, palmeolje), fuktighetsbevarende middel (E422), enzym (E1103), fortykningsmiddel (E413, E415), emulgator (E471), naturlig aroma, fargestoff (E153).

Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av mandler. Glutenfri.