• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Girlander og vimpler til bursdag og fest

En enkel måte å forsterke feststemningen på er å dekorere med girlandere. De finnes i en rekke varianter, materialer og i forskjellige herlige farger. Våre mest populære girlandere er de til barneselskap som har motiver fra populære bursdagstemaer. Disse girlanderne er imidlertid flotte å blande med ensfargede girlandere. Mange girlandere har vimpler i alt fra gul, grønn og rosa farge til vimpler i gull eller rosegullfolie.

Heng forskjellige girlandere fra alle hjørner av rommet eller heng dem utendørs mellom trær. Du vil elske girlandere og de er fremfor alt enkle å bruke og de er opptil 10 meter lange. Våre flagguirlander er tilgjengelige i to forskjellige størrelser av vimplene og i mange vakre farger. Vi har girlandere laget av både plast og FSC-merket papir. Noen girlandere har dusker under og andre er glitrende. Felles for dem alle er at de passer fint sammen med annen pynt.

Noe som er veldig populært er å bruke forskjellige blomstergirlander. Både de som kan henges opp og de som du kan bruke til selve borddekkingen. Vi har både girlandere i eføy og i eukalyptus. De er utrolig flotte å sette midt på bordet som midtpunkt. Blomstergirlandere finnes også som brudeslør og kirsebærblomster og de er dekorative til både fest, bryllup og dåp. Til jul har vi dekorative girlandere med forskjellige bladverk, bær og små kongler.

Vi har også morsomme girlandere med små LED-lys som er koselige i mørket. Disse girlanderne finnes med forskjellige motiver i alt fra søte dyr til lysslinger i Harry Potter-tema. Hva med en lysslinge med små dinosaurer?

Så er det ballongguirlander som danner ferdige ord som "Baby" eller "It's a Boy". Girlanderne som er veldig dekorative til babyshower eller som dåpsdekorasjon. Ballongguirlandene finnes i nydelige pastellfarger og i gull- og sølvfolie. Ønsker du å skrive dine egne ord og uttrykk, har bokstavballongene våre også små løkker du kan tre en tråd gjennom. Eller det finnes såkalte DIY girlandere hvor det kommer med både tråd og bokstaver.

Sist men ikke minst har vi alle kule pappguirlander som danner ordene "Happy Birthday". De er fine å henge i rommet der det skal holdes barneselskap. Våre Happy Birthday-guirlander finnes i de mest populære bursdagstemaene som Paw Patrol, Frost, Spider-Man og flere Disney-klassikere.

Ta en titt rundt blant alle de forskjellige girlanderne nedenfor og la deg inspirere. Vi håper at vårt store utvalg gir deg gode ideer til ny festpynt.

244 produkter

Du har sett 36 av 244 produkter