• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Her finner du kostymer for barn

Vi på Bursdagskongen er eksperter på bursdag. Og vi synes et av de beste tilskuddene til barnebursdagen er kostymer. Barn elsker å kle seg ut og bursdagen er en perfekt mulighet til å gjøre dette. Med vårt store utvalg av kostymer til barn og morsomt maskeradetilbehør kan vi hjelpe deg med å gjøre din neste bursdag til noe som alle involverte vil huske i lang tid fremover.

Her har vi samlet de beste kostymene til barn i mange forskjellige kategorier. Vil barnet ditt kle seg ut som en karakter fra favorittfilmen eller -serien? Eller kanskje til og med en karakter fra favorittspillet deres? Da har vi mange morsomme alternativer å tilby. Blant våre stilige kostymer til barn finner du superhelter, prinsesser, monstre og mye mer.

Det trenger selvfølgelig ikke være en barnebursdag for at det skal være anledning å bruke kostymer. Vi må ikke glemme maskeradens høytid: Halloween. Og vet du hva? Vi har en hel rekke kostymer som passer perfekt til Halloween. Ved hjelp av våre skumle kostymer kan barna dine enkelt kle seg ut som hekser, vampyrer, zombier og spøkelser.

Planlegger du en maskerade? Da bør du først bestemme deg for om maskeraden skal ha et tema eller om alle skal kunne kle seg ut som de vil. Hvis du har en idé til et virkelig morsomt tema, kan du absolutt foreslå for gjestene hvilke maskeradekostymer som passer inn. Men husk også å sjekke hvor mange forskjellige typer kostymer som er tilgjengelig å kjøpe og hvor mange som kommer. Hvis alle kommer utkledd som samme figur eller lignende, blir det kanskje ikke helt som du hadde forestilt deg.

Før en maskeradebursdag er det også viktig å gi alle gjester god tid til å forberede seg. Med kort varsel kan du ikke forvente at alle kommer med et passende kostyme til barna sine og får det hjem i tide. Med god planlegging kan du enkelt unngå denne situasjonen.

Når du ser deg rundt blant alle kostymene våre kan du raskt se hvilke aldre de passer for. Klikk deg videre til kostymet du er interessert i så kan raskt se hvilken størrelse som passer ditt barn best. Og du? Husk at barn kan vokse veldig fort noen ganger. Så ikke stol på vad lengden deres var sist du målte dem. Mål dem først og velg deretter den best passende størrelsen.

Pass også på å sjekke hva som er inkludert i kostymet og hva som ikke er det. Det kan for eksempel være at sko ikke følger med, og da er kanskje dette noe du vil fikse selv. Hvis bursdagen holdes innendørs, er sko kanskje ikke et must. Men det kan likevel være noe som gjør at kostymen føles mer komplett.

Tips! Koble maskeradetemaet med dekorasjoner og borddekking i samme tema. Her hos oss finner du massevis av morsomme festartikler til din bursdag.

165 produkter

Du har sett 36 av 165 produkter