• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Jul

Å pynte til jul er en utrolig populær tradisjon og mange av oss har esker fulle av julepynt som bare venter på å bli plukket ut og bidra til julestemning i alle hjemmets rom. Hos Bursdagskongen.com har vi hamstret med klassisk julepynt som julestrømper og julestjerner. Leter du etter litt annerledes julepynt? Ta en titt på våre fantastiske juletre av ballonger! Og du? Ikke glem å ta en titt på våre stilige engangsartikler med julemotiv. Med våre fine engangstallerkener og pappkopper blir det enkelt invitere hele familien på middag uten å ha et berg av tallerkener, fat og glass å vaske etterpå.

Juleverksted for store og små

Juleverksted er en annen populær tradisjon som vanligvis settes stor pris på av både store og små. Så hvorfor ikke samle hele familien til en morsom juleverksted? Her på Bursdagskongen.com finner du morsomt julehåndverk for både voksne og barn. Ingen fantasi? Ikke noe problem! Ta en titt på våre DIY håndverkssett - der finner du pakker med alt fra snømenn til søte små nisser som du og barna kan være med å lage sammen.

La nissen flytte inn

De siste årene har det blitt stadig mer vanlig å la en rampete liten nisse flytte inn i tide til advent. Er det på tide å la nissen flytte inn i hjemmet ditt også? Så ta en titt på alt vårt morsomme tilbehør til julenissen! Her finner du alt fra nissedører til enklere tilbehør som nissen trenger. Vi har selvfølgelig også satt sammen en liste over morsomme nissestreker og oppdrag.

Julebakst - en smakfull tradisjon

Skal du bake til jul? Da anbefaler vi at du tar en titt på vårt bakesortiment. Der finner du alt fra praktiske bakeredskaper og pepperkakeutstikkere til lekker sukkerpasta i mange forskjellige farger som du kan bruke til å pynte julegodteri og andre bakevarer.

Er det på tide med en julefest?

Ta en titt på våre festlige ballonger! Vi har alt fra festlige folieballonger til fargerike ballongjuletresett.

270 produkter

Nissens Spade og Kost

Nissens Spade og Kost

kr 35,00
Nissens Skilt

Nissens Skilt

kr 25,00
Hobbysett - Vinter

Hobbysett - Vinter

kr 99,00

Du har sett 36 av 270 produkter