• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Leker og spill

Her kan du finne mye morsomme leker, spill og ting å putte i godteposen eller partyboksen neste gang det er barneselskap. Dette er tingene som gir det lille ekstra til festen din, og som gir alle noe å se frem til.

Vi på Bursdagskongen er veldig glad i piñataene våre og synes at alle bør prøve en på minst en fest. Du fyller dem opp med søtsaker, leker eller begge deler, og lar så bursdagsbarnet prøve å slå hull i det og tømme innholdet. Skal det gjøres riktig, må barnet imidlertid også ha bind for øynene mens det prøver å slå piñataen. Bare husk å la det være god plass slik at ingen andre står i fare for å bli truffet. Våre mini piñataer er også perfekte som borddekorasjoner hvor du kan skjule ekstra godsaker eller annet moro.

Med våre barnespill og selskapsleker blir det også enkelt å planlegge morsomme aktiviteter. Flere av spillene tillater mange spillere samtidig og kan derfor også enkelt brukes på virkelig store barnebursdager. Skaff deg et spill til neste fest og se hvordan tiden flyr når alle har det gøy.

Vi har også en del små leker som er perfekte å gi bort når gjestene møter opp, når de skal hjem eller på et annet passende tidspunkt under festen. Med vårt store utvalg av barneleker kan du garantert finne noe som passer gjestene perfekt.

Har du valgt å arrangere en fest med noen av våre populære bursdagstemaer, har vi mye som følger dette i sortimentet under. Alt for at du skal kunne lage den perfekte barnebursdagen, uansett årstid når den arrangeres og uansett alder på gjestene. Se deg gjerne rundt blant våre leker, spill og puslespill for å få ideer til neste fest. Når du finner noe som passer, kan du legge dem til som favoritter slik at du ikke glemmer varene du har valgt.

425 produkter

Stretchy Hest
Nyhet

Stretchy Hest

kr 6,00
Såpebobler med vifte
Nyhet

Såpebobler med vifte

kr 39,00
Hoppeleke

Hoppeleke

kr 7,00
Smiley Mini Springs

Smiley Mini Springs

kr 9,00

Du har sett 36 av 425 produkter