• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Festtilbehør til bursdagen

Vårt fantastiske festtilbehør inkluderer alt fra stilige invitasjonskort og partybokser til praktiske godteskåler og alt du kan fylle dem opp med. Med vårt store sortiment finner du garantert noe som passer inn i festen og temaet du har valgt.

Alle fester starter med invitasjonene, så benytt anledningen til å velge noen av våre invitasjonskort og send dem ut til gjestene. Det blir mye mer personlig og bidrar til den rette stemningen.

Benytt også anledningen til å bestille noen passende godteposer eller partybokser. Disse kan du så fylle med godteri og småleker og dele ut som en velkomstgave til gjestene når de møter opp eller når de skal hjem som takk for samværet.

Og apropos å fylle opp posene, så kan du også benytte anledningen til å se gjennom vårt utvalg av søtsaker. Her har vi samlet mange klassikere sammen nye spennende søtsaker som vil gå hjem på hvert barneselskap.

Ønsker du å piffe opp festen litt ekstra, kan du også gi hver gjest en festhatt, en ansiktsmaske eller begge deler. Både hattene og maskene kommer også med morsomme og kule temaer, og lar deg dermed fortsette med temaet du har valgt for festpynten.

Med vårt festtilbehør vil festen din raskt bli en hit blant alle gjester, og noe de vil huske i lang tid fremover.

701 produkter

Gavepose Hester 23 cm
Nyhet

Gavepose Hester 23 cm

kr 39,00
Gavepose Katt 27,5 cm
Nyhet

Gavepose Katt 27,5 cm

kr 39,00
1 års krone i stoff
Nyhet

1 års krone i stoff

kr 119,00

Du har sett 36 av 701 produkter