• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Ballonger til alle festlige anledninger

Ballonger er perfekte å bruke til alle arrangementer fra bursdag til firmafest. Her på Bursdagskongen elsker vi ballonger og har sørget for å tilby deg et stort utvalg å velge mellom slik at du kan finne de riktige ballongene til akkurat ditt arrangement. Våre desidert mest populære ballonger er tall- og bokstavballonger, sammen med våre vakre ballongbuer.

En ballongbue er et lite byggeprosjekt med flere ballonger og instruksjoner om hvordan man bygger den sammen. Den kommer med alt du trenger for å kunne lage en vakker kreasjon. Det kan ta litt tid å sette sammen, men sluttresultatet er alltid verdt tiden og energien du legger i det.

Tallballonger er et gitt valg for både bursdager og nyttår. Men de kan også brukes til for eksempel å feire salgsrekord i bedriften. For at du skal kunne velge de som passer deg best tilbyr vi dem også i flere herlige farger.

Bokstavballonger har nesten uendelig potensiale når det kommer til bruksområder. Alt fra å stave bursdagsbarnets navn til å skrive festlige meldinger eller sitater som passer inn i festens tema. Disse har vi også i mer enn en farge slik at du har flere valg.

Planlegger du et barneselskap har vi også mange folieballonger med temaer fra populære filmer, TV-serier og spill. Du kan også finne disse temaene blant mange andre produkter i andre kategorier slik at du kan lage en rød tråd gjennom all festdekorasjon. Vi har også folieballonger i forskjellige former som hjerter og stjerner i flere herlige farger.

744 produkter

Du har sett 36 av 744 produkter