• Fri frakt over 1000 kr
  • Levering 2-5 Hverdager
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Kakedekorasjoner

På tide å begynne å tenke på pynten til kaken? Da har du kommet til rett sted! Her på Bursdagskongen finner du alt fra kakelys til morsomme kakefigurer med forskjellige farger, former og motiver til ulike varianter av kakelys. Uansett om du har bakt din egen kake eller kjøpt en ferdig på konditoriet, kan du ta kaken til neste nivå med vår fine kakepynt. Mange av våre kakepynt har motiver hentet fra film og tv, men vi har også kakepynt med i andre temaer som fotball, dinosaurer eller enhjørninger.

Spiselige kakedekorasjoner

Vil du heller ha spiselige dekorasjoner? Ikke noe problem! Også her har vi mye å tilby. Sukkerdekorasjonerne våre kan piffe opp enhver kake! Og så bli spist sammen slik som resten av kaken. For ikke å snakke om alle de fantastiske strøsslene våre! Sukkerdekorasjonerne og strøsselen vår kan selvsagt også brukes på andre bakverk enn kaker.

Lurer du på hvilke dekorasjoner som passer godt sammen? Ta en titt på våre ferdige kakedekorasjonssett. Kompletterer gjerne med andre dekorasjoner eller kakelys i matchende farge eller tema for å sette et personlig touch på kaken din!

Stort utvalg av kakelys

I tillegg til morsom kakedekorasjoner, har vi også et stort utvalg av fine kakelys! Leter du etter kakelys til en barnebursdag? Da anbefaler vi at du tar en titt på våre kakelys med motiver fra populære barnefilmer og serier! Et annet hett tips er våre kakelys med tall! De er veldig populære og passer minst like godt til bursdager som til bryllupsdager og andre jubileumsdager.

235 produkter

Kakelys Politibil

Kakelys Politibil

kr 39,00
Cake Topper Game On

Cake Topper Game On

kr 19,00
Cake Topper Brannbil

Cake Topper Brannbil

kr 19,00
Cake Topper politibil

Cake Topper politibil

kr 19,00

Du har sett 36 av 235 produkter